BRAND-, ROOK- EN WATERSCHADE

STORM-
SCHADE

SCHADE DOOR
SCHIMMEL

TRAUMA EN
BIOHAZARD

TOEGEWIJDE

PROFESSIONALS

Onze professionals zetten zich in voor klantgerichte service.
Samen met een netwerk van onafhankelijke partners gaan
wij voor een optimaal eindresultaat.

Ons bedrijf is mede gebaseerd op de samenwerking met
onze uitvoerende partners die als sleutel tot het succes
behoren van onze dienstverlening.
Projects Support Calamiteiten B.V. heeft specialisten in dienst die toegewijd de klant van dienst zijn en goed begrijpen dat tijd en communicatie van zeer groot belang zijn

Wij bieden onze diensten aan bij:
  • Brandschade
  • Rook/roetschade
  • Waterschade
  • Stormschade
  • Schade door schimmel (schimmelbehandeling)
  • Trauma en biohazard

WEES GERUST!

Wij staan klaar om uw schade vakkundig te herstellen.
Voor zowel particulieren als bedrijven. Alle werkzaamheden die nodig zijn na een brand-, rook-, water- of stormschade of schade door schimmel worden door ons uitgevoerd.

BOEDELOPSLAG

Heeft u geen schade, maar wel spullen om op te slaan en eventueel te reinigen?

Als u opslagruimte nodig heeft dan hebben wij voor u een mooie en goedkope oplossing.
Wij verhuren verhuiskisten met een inhoud van ca. 8 m3. Of u deze nu nodig heeft omdat u de zolder heeft opgeruimd of omdat u tijdelijk spullen moet opslaan, u kunt het bij ons stallen. Desgewenst komen wij, tegen een extra vergoeding, de spullen bij u ophalen. U dient wel bij ons langs te komen om de kist te verzegelen met twee hangsloten welke u voor een gereduceerde prijs bij ons kunt aanschaffen.

ONZE SERVICES

Brandschade

Wij staan 24/7 paraat om na een brand gelijk in actie te komen. Wij zorgen dan voor de eerste schadestop. Dit zorgt ervoor dat verdere schade na de brand gereduceerd wordt of stopt. Daarna zullen wij in overleg met u en uw verzekeraar een plan van aanpak maken om uw schade zo spoedig mogelijk te herstellen.

Waterschade

Bij waterschade staan wij ook 24/7 paraat. Wij beschikken over het meest nieuwe en geavanceerde materieel om u te helpen bij waterschade. Van begin tot eind nemen wij u de zorgen uit handen, in samenspraak met uw verzekeraar.

Rioolschade

Onze 24 uursdienst staat ook voor u klaar als uw riool in uw woning of bedrijf is uitgelopen. Ons team staat u bij om alles weer netjes en schoon te krijgen. Zodra wij uw pand hebben gedesinfecteerd kunt u het pand weer betreden. Eventuele vervolgacties zullen wij dan met u bespreken.

Schimmelbehandeling

Schimmel op uw muren of plafond is niet alleen ontsierend. Het is bovenal onhygiƫnisch en kan dan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wij hebben de kennis in huis om de oorzaak en de gevolgen vakkundig aan te pakken.

Trauma & Biohazard

Als u geconfronteerd wordt met een overlijden is dat een heftige ervaring. Wanneer blijkt dat het niet om een natuurlijke dood gaat is de impact zelfs nog groter. Voor het reinigen van de locatie kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van locaties waar een stoffelijk overschot is aangetroffen.

Boedelopslag

Wij beschikken over verschillende verwarmde opslagruimtes/kisten alsmede over buitenparkeerplaatsen. Beide zijn beveiligd via camerabewaking en op maandelijkse basis bij ons te huren.

ONS TEAM

Pieter Janssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pieter Janssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pieter Janssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.